Donaties

Doneren aan Bohero is eenvoudig en wordt enorm op prijs gesteld. Doneren kan door een overboeking via de bank of via PayPal. Wanneer u als omschrijving “Donatie” meegeeft, dan weet onze administratie dat het een donatie betreft. Hieronder leest u meer informatie.

donatie-11120

Natuurlijk is het ook mogelijk om vooraf een factuur voor uw donatie van Bohero te ontvangen, wanneer u dat wenst. U kunt dan een e-mail sturen naar administratie@bohero.nl. Vermeld daarbij graag het bedrag dat u wenst te doneren. Wij sturen u vervolgens een factuur en u kunt uw donatie dan overmaken.

Bohero dankt u bij voorbaat voor uw donatie. Uw geld wordt goed besteed door onze Humanitaire Kringloopwinkel, bij projecten in zowel buitenland, alsook in ons eigen land.

Dit zijn de bank gegevens van Bohero:
Naam: St. Kringloopwinkel Bohero
IBAN: NL09RABO0309137535
BIC: RABONL2U
Omschrijving: Donatie

Dit zijn de PayPal gegevens van Bohero:
PayPal werkt met een e-mail adres. Dit is het adres:

E-mail: kringloopbohero@gmail.com
Omschrijving: Donatie

Dit zijn de ANBI (Belastingdienst) gegevens van Bohero:
Stichting Humanitaire Kringloopwinkel Bohero. RSIN nummer: 006298606

Dit is het nummer waarbij Bohero is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel: 
Kvk: 41039343

Hieronder leest u in het kort even wie wij zijn.
Wij zijn een stichting met ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) certificaat, die louter met enthousiaste vrijwilligers uit de gemeente Berkelland zich inzet voor de aller armste inwoners van Roemenië, Oekraïne en Moldavië. Dit doen wij op continue basis door het hele jaar heen.

Wij helpen bovendien inwoners van landen die door een natuurramp zijn getroffen.

Wij steunen bovendien initiatieven vanuit de gemeente Berkelland die tot doel hebben om de minst draagkrachtigen in onze gemeente op de een of andere manier te ondersteunen.

Wij bieden tevens werkplekken voor langdurige werkzoekenden om bij ons werkervaring op te doen, zodat men gemakkelijker kan reïntegreren.

Uw donatie zal goed worden besteed. Namens alle Bohero goede doelen en vrijwilligers, hartelijk dank voor uw donatie.

Donaties aan Bohero zijn vaak fiscaal aftrekbaar.
De belastingdienst heeft hier mogelijkheden voor. Via deze link kunt u hier meer informatie over vinden. Lees verder op deze pagina om te zien op welke manier Bohero met Triodos Bank samenwerkt.

Triodos Bank

Bohero werkt samen met de Triodos Bank. Op de website van Triodos Bank is de volgende informatie (via deze link) te vinden.